☞ Southern Spirit Healing

☞ Southern Spirit Healing

DiscoverHearling Certified Emotion Code Practitioner

Känner du dig ständigt tyngd av tankar och känslor från ditt förflutna? Känner du dig mentalt instabil och ofta orolig med tankarna i ständigt virrvarr? Vill du ha mer inre ro och hjälpa din kropp komma i balans? Har du nått vägs ände med något där sjukvården rycker på axlarna? Då kan Emotionskoden1Emotion Code och Kroppskoden2Body Code vara något för dig! Jag är certifierad av Discover Healing i båda.3Exempel på problem många sett mildrade eller i vissa fall helt blivit av med är migrän; smärtor i nacke, rygg eller knän; karpaltunnelsyndrom; astma; fibromyalgi; kronisk trötthet; matsmältningsbesvär; barnlöshet(!); depression, ångest, panikattacker, PTSD; ensamhet; smärtsamma minnen; relationsproblem; fobier; ekonomiska problem; självsaboterande mönster. Märk väl att inga garantier kan ges.

DiscoverHearling Certified Body Code Practitioner

Allt fysiskt i världen består i grunden av energi, energi som vi kan påverka med rätt intention och verktyg. Kroppskoden är en sorts energihealing där vi frågar ditt undermedvetna vad du har för känslor, bagage och andra blockerande energier som du behöver hjälp med att släppa. Detta gör vi sen i tur och ordning lager för lager, ungefär som att skala en lök. När dessa väl är släppta tillåter det kroppens inre läkandeförmåga att arbeta med full kraft; du kan komma att känna dig mer i balans och med ökad inre frid. I många fall kan det rent av lätta smärta och andra problem, fysiska såväl som psykiska. Kroppskoden har visat sig kunna hjälpa vid en mängd olika tillstånd och har dessutom fördelen att man enkelt kan få healing på distans. Dessutom kan vi även använda systemet för att bistå våra fyrfota vänner, och jag har sett fina resultat med både katter, hundar och hästar4Ett spektakulärt fall Dr Bradley Nelson själv upplevt..

Emotionskoden är en liten men viktig del av Kroppskoden. Men där Emotionskoden bara hanterar emotionella obalanser kan Kroppskoden se till ett mycket bredare spektra och vi kan jobba med många olika sorters obalanser. Enligt Dr Brad5Svensk kort intervju med Dr Brad. är uppskattningsvis runt 80% av de obalanser vi lider av, av en emotionell typ (men kan likafullt orsaka fysiska problem). Kroppskoden bygger vidare på sex nyckelområden där våra problem; fysiska, mentala eller emotionella; har sina rotorsaker. Det viktiga att förstå är att det är kroppen som helar sig själv, det vi gör under sessionen är i princip att vi rensar upp så att kroppen ska kunna få ro att göra det.

⚡️ Energi6Energy🎛️ Kretsar & System7Circuits or Systems⚖️ Felinställningar8Misalignment
🦠 Patogener9Pathogen🍽️ Näring & Livsstil10Nutrition or Lifestyle☠️ Giftbelastningar11Toxin
De sex nyckelområdena.

Med hjälp av Emotionskoden kan vi även ta oss an din hjärtvägg. En hjärtvägg är som en mur ditt undermedvetna bygger upp kring ditt hjärta, med instängda emotioner som material, för att skydda dig från olika typer av sorg och negativa känslor. Det är fullt normalt, och under själva sorgearbetet efter exempelvis ett dödsfall eller en skilsmässa ska det finnas ett skydd där. Det stabiliserar oss under turbulens. Men när det är över är det inte alltid vår undermedvetna släpper dessa emotioner, och väggen hårdnar och leder till problem att känna djupa känslor och att känna koppling till andra. Det kan rent av hindra oss från att ens hitta kärleken igen. Med hjälp av Emotionskoden kan dessa instängda emotioner identifieras och släppas. Många kan uppleva det som att tyngd faller från deras när den är borta.

Klicka här för att se en bra dokumentär om Emotion Code, e-Motion.

Jag erbjuder emotionskodssession, hjärtväggsupplösning (kan sträcka sig över mer än ett tillfälle), kroppskodssession, och djursession. Kontakta mig via e-post på southernspirit-healing@proton.me. Normalt sett gör jag mina behandlingar på distans och en session tar 25-30 minuter. Ofta är det så att ditt undermedvetna begränsar oss i hur mycket vi kan släppa i en sittning.

Sessions typPris
Emotionskods-session400 kronor
Kroppskods-session500 kronor
Hjärtväggsupplösning600 kronor
Djur-session500 kronor

På sikt kommer jag dessutom kunna erbjuda någon form av samtalshjälp/coaching. Jag studerar för närvarande med både Achology i Skottland & Transformation Academy i USA.

Viktigt! Emotionskoden & Kroppskoden verkar som energihealing och ersätter inte medicinsk vård. Konsultera din läkare eller uppsök annan hjälp vid akuta besvär. Sluta inte medicinering utan att rådfråga din läkare först. Det är inte heller så att Emotionskoden & Kroppskoden kan garantera resultat.